Bărbați, Felicitări

Felicitări cu ziua de naștere pentru bărbați: Cuvinte ce transmit emoții

Felicitări cu ziua de naștere pentru bărbați

Se apropie ziua de naștere a unui bărbat apropiat? Mulțumește-i cu cele mai calde cuvinte. Garantăm va fi plăcut surprins!

Vezi mai jos exemple de felicitări cu ziua de naștere pentru bărbații dragi ție:

Felicitare cu ziua de naștere pentru tată

Scumpul meu tată, primește aceste calde urări în această zi deosebită pentru tine! Astăzi este ziua ta și meriți toată atenția celor dragi.

Tu ai fost mereu un exemplu pentru noi, un model de bărbăție, demnitate și curaj. Îți urez să fii sănătos, pentru cele mai bune calități deja le-ai demonstrat în educația copiilor tăi. Ne-ai învățat să fim  puternici, inteligenți și răbdători. Fie ca în viața ta să se întâmple doar surprize plăcute și momente deosebite.

Fii sănătos, fericit și iubit!

La mulți ani tăticule!

Felicitare cu ziua de naștere pentru frate

Cel mai scump omuleț din lume – fratele meu, te felicit cu ziua de naștere!

Să fii mereu puternic în lupta cu greutățile vieții, nobil în toate acțiunile tale, norocos și iubit de toți cei ce te înconjoară până la infinit!

Îți doresc să-ți îndeplinești toate obiectivele propuse, fii fericit și iubit. Să ai jobul la care visezi – carieră de succes, iar finanțele să fie atâtea de câte tu ai nevoie. Răbdare și inspirație, evenimente plăcute și victorii minunate!

La mulți ani, frățioare!

Felicitare cu zi de naștere pentru fi

Dragul meu fiu, în această zi ai apărut pe lume, iar eu îți sunt recunoscătoare pentru că anume tu ești fiul meu.

Îți doresc să împarți lumii încredere care o ai în inimă și suflet, iar oamenii să-ți răspundă mereu cu bunătate și dragoste. Niciodată nu renunța la scopurile tale, să mergi îndrăzneț către ele și atunci, cu siguranță, vei obține tot ce ți-ai propus.

Fii recunoscător pentru tot ce-ți oferă viața, iubește și prețuiește tot ce ai. Să fii înconjurat doar de prieteni fideli. Fii onest, corect și înțelept!

La mulți ani!

Felicitare cu ziua de naștere pentru soț

Scumpul meu, mulțumesc Universului că anume tu ești soțul meu!

Sunt fericită alături de tine și îți mulțumesc pentru că ești în viața mea. Fie ca toate lucrurile frumoase și emoțiile pozitive, pe care le-ai dăruit celor din jurul tău, să se întoarcă înzecit la tine.

Iar azi, de ziua ta, îți doresc să fii fericit și împlinit alături de cei dragi ție. Îți doresc tot binele din lume, sănătate și răbdare, că în rest le reușim pe toate în doi.

La mulți ani!

Felicitare cu ziua de naștere pentru iubit

La mulți ani celui mai deosebit omuleț din viața mea!

Îți mulțumesc pentru iubirea, răbdarea, bunătatea și grija ta. Rămâi mereu așa cum ești, ai încredere în tine și în ceea ce faci. Crede în visele tale și, fii sigur, că într-o zi se vor îndeplini cu siguranță.

Savurează și bucură-te din plin de tot ce-ți oferă viața, iar azi de ziua ta, fii fericit și împlinit la maxim. Te iubesc necondiționat și îți voi fi alături necontenit!

La mulți ani, dragostea mea!

Felicitare cu ziua de naștere pentru prieten

Bunul meu prieten, te felicit din tot sufletul cu această sărbătoare minunată – ziua ta de naștere. Îmi exprim recunoștința pentru prietenia sinceră care ne leagă de ani, la bine și la greu.

Îți doresc să păstrezi veselia, prietenia și bunătatea, pe care o ai în inima ta și necondiționat o dăruiești tuturor. Fie ca norocul să te însoțească mereu, iar eu mereu voi fi alături.

Sunt bucuros și norocos să sărbătoresc această zi minunată în care ai apărut pe lume!

La mulți ani!

Felicitare cu ziua de naștere pentru coleg

La mulți ani, dragul meu coleg!

Să știi că te apreciez mult pentru ajutorul tău, pentru dispoziția ta și pentru profesionalismul tău fără de preț. Pentru mine ești un exemplu și o sursă de motivație,  iar datorită aportului tău, echipa noastră este puternică și indestructibilă.

Astăzi, de ziua ta, eu îți doresc cât mai multe succese profesionale și personale, iubire, fericire și prosperitate.  Îți doresc să rămâi la fel de deosebit și să ai parte de o carieră de succes, să fii mereu inspirat, norocos și plin de realizări grandioase.

Aniversare frumoasă!

Felicitare cu ziua de naștere pentru șef

Unii șefi conduc cu forța, alții conduc cu micromanagement și mai sunt ceilalți șefi (ca Dvs.😉!), care conduc cu inspirație.

Stimate șef, te felicit cu ocazia zilei de naștere, fie ca dorințele și toate obiectivele propuse să se împlinească, toate lucrurile bune din viața Dvs. să fie cât mi multe, iar momentele de bucurie, dragoste și optimismul să nu vă lipsească niciodată din inimă. Vă doresc ca norocul, succesul și inspirația să fie tovarăși fideli în toate eforturile Dvs. 

La mulți ani, celui mai bun șef!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *