Bărbați, Felicitări

Idei de cadouri pentru bărbați – Oferă experiențe de ținut minte

Achiziția unui cadou pare câteodată o misiune dificilă, și mai dificil este atunci când cadoul îi este adresat unui bărbat. Iar pentru a face această misiune una plăcută și ușoară, fără drumuri inutile, am creat colecția noastră variată de idei de cadouri pentru bărbați. 

Iată câteva dintre sugestiile noastre de cadouri pentru bărbați:

Torte personalizate

Însoțește cadoul cu un tort delicios din oferta noastră!

Un tort personalizat este o idee bună pentru orice ocazie. Dacă vrei să surprinzi pe un bărbat drag din viața ta cu un cadou delicios personalizat, atunci ești la adresa corectă – te vom ajuta cu cele mai deosebite și gustoase torturi.

Fie că ești în căutarea tortului personalizat pentru soț, iubit, tată, bunel, coleg, șef sau fiu noi îți putem îndeplini orice idee ai avea: elegant, rafinat, mai haios sau serios, avem varianta potrivită pentru tine.

Pe site-ul nostru, în categoria Torturi personalizate poți găsi cel mai frumos tort, gata pregătit să încânte gustul și privirea tuturor invitaților petrecerii tale.

1. Tort personalizat cu nume

2. Tort personalizat cu text de felicitare 

Coșuri și buchete cadou

Coșurile cadou sunt apreciate de orice sărbătorit. Indiferent de natura sau ocazia evenimentului, un coș cadou plin cu băuturile, dulciurile sau gustoșeniile preferate bărbatului drag este întotdeauna bine primit. 

Găsește la noi coșuri pentru bărbați cu băuturi rafinate, numai bune de savurat cu prilejul oricărei sărbători, la toate acestea se mai adaugă multe dulciuri, o zacuscă exact ca la mama acasă, dar și decorațiuni.

1. Buchet Delicios

Cadoul perfect ce reunește într-un singur coș multiple arome dulci delicate și gustul unei băuturi deosebite.

2. Buchet Comestibil

Momentul în care vei dărui Buchetul Comestibil vei rămâne mereu în amintirea celui ce se va bucura de el. Cele mai exclusiviste gusturi si arome s-au reunit pentru a marca momentul dăruirii și a face sărbătoarea de două ori mai frumoasă.

3. Coș Eleganță 

Eleganța supremă si rafinamentul s-au reunit in acest cadou creat pentru a impresiona bărbații dragi din viața ta.

Baloane

Baloanele cu heliu te vor ajuta să creezi o atmosferă festivă plină cu distracție și bucurie. Din baloane, poți crea decorațiuni spectaculoase, care să te înveselească pe tine și pe invitați, indiferent de sărbătoare – o nuntă, ziua de naștere, petrecere corporativă, petrecere pentru copii sau petrecere de absolvire. Interiorul decorat cu baloane va da o notă pozitivă întregului eveniment.

Baloanele sunt apreciate nu doar de cei mici, dar și de oamenii maturi, chiar și de bărbați. Sunt accente perfecte pentru a da culoare și viață oricărui eveniment sau petrecere. 

La noi pe site găsești baloane din latex cu heliu, baloane și mixte și chiar în forme de cifre.

1. Baloane cu heliu, latex 

2. Baloane mixte cu heliu 

3. Baloane cu heliu în formă de cifre 

Mascota Inimioara și Ursulețul TED

Suntem sigur că aceste personaje vor fi cireașa de pe tort la oricare sărbătoare și va fura un zâmbet chiar și celui mai serios bărbat. 

Cadoul este simbolul universal al atenției, al gândului bun și al urărilor sincere, sunt modurile simple și originale prin care le arătam celor dragi cât de mult îi apreciem și cât de mult înseamnă pentru noi. 

Dacă n-ai idee ce cauți, răsfoiește site-ul nostru si sigur vei găsi idei de cadouri inedite pentru bărbați. Ba mai mult, vei găsi idei de cadouri și pentru diferite ocazii speciale din viața ta.

SurprizeFlori – Alege un cadou special și transformă clipa dăruirii într-un moment unic și o amintire prețioasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *