Despre noi

Pagina principală » Despre noi

Scopul nostru este sa ne ajutam clienții sa trimită, cu minim de efort si maxim de eficienta, un cadou indiferent de distanta. Tot ce trebuie sa faceți, este sa plasați o comanda la noi pe site iar noi ne vom ocupa de restul.

Va mulțumim ca ne-ați ales!  Noi vă oferim o gamă largă de produse și servicii :

  • Buchete, compoziții , aranjamente florale etc. Amenajarea spațiilor cu flori (birouri, recepții , Săli de banchet) etc.
  • Livrăm la domiciliu cadouri  într-un mod elegant (cămașă albă , papion , mănuși albe) ce va reprezenta o surpriza plăcută.
  • Compania noastră vă garantează atitudine profesională către fiecare client în parte.
Flori

Compania Domenic Floris SRL își are rădăcinile într-o mică afacere de familie, începând cu anul 2013. Acești ani de experiența împreună cu pasiunea noastră pentru flori, garantează clienților noștri profesionalism si seriozitate, lucruri esențiale atunci când dorești sa oferi un cadou.

Înțelegem ca aceste cadouri va reprezintă pe dumneavoastră atât personal cat si profesional. Din acest motiv, noi facem toate eforturile necesare pentru a satisface cerințele dumneavoastră.

Lucram cu florarii locale din întreaga lume, atent selecționate pentru a ne putea reprezenta si putem astfel sa onoram aproape orice comanda, indiferent de locația de destinație. 

Shopping cart
Start typing to see products you are looking for.