Flori

Top 10 idei de buchete de flori perfecte pentru a bucura pe cei dragi

idei de buchete de flori

Florile sunt un cadou deosebit pentru orice sărbătoare, fie ca este vorba de o zi de naștere, de o nuntă sau de o simplă urare. Și mai mult: florile sunt un cadou minunat, chiar dacă nu există nicio ocazie formală. Nu este nimic mai plăcut decât să primești cadou un buchet de flori în mod neașteptat, de la un vechi prieten pe care nu l-ai văzut demult. 

Alegerea unui cadou potrivit pentru o anumită persoană poate să reprezinte o provocare uneori. Cu florile nu ai însă cum să greșești, indiferent de vârsta persoanei căreia i le oferi sau de ocazie.

Specialiștii Surprizeflori.md au pregătit pentru tine idei de buchete de flori speciale, ideale pentru a trimite urări calde celor dragi. 

Cutie cu trandafiri și mini rose

Un buchet select de trandafiri roz este un cadou potrivit ce nu va fi uitat niciodată de persoana care îl va primi. Realizat cu multă dragoste din trandafiri proaspeți, parfumați și atent aleși, acest buchet a fost creat pentru a răspândi dragoste și bunătate oriunde ar fi trimis. Comandă această cutie cu trandafiri și mini rose și fii alături de o persoană dragă în cel mai frumos mod.

Trandafiri multicolor

Un buchet de trandafiri multicolori inspiră dragoste, speranță și tandrețe. Acest buchet elegant este alegerea perfectă pentru o zi de naștere, cu ocazia unei aniversări sau pur și simplu pentru a fi dăruit fără motiv. Comandă acest buchet multicolor și bucură pe cineva drag.

Trandafiri roșii

Clasicii trandafiri roșii vor fi mereu la modă. Sunt simbolul iubirii și cea mai bună modalitate de a-ți exprima sentimentele. Alege acest buchet bogat, lucrat cu grijă din cei mai frumoși trandafiri roșii, care va câștiga admirația celui care îl va primi și nu-l va uita niciodată! Comandă acest buchet cu trandafiri roșii și-l livrăm direct la persoana dragă.

Buchet de lalele albe și roșii

Alege această combinație și trimite acest buchet de lalele ce semnifică în același timp entuziasm, dăruire, afecțiune si fidelitate. Călduros ca primăvara, acest aranjament floral colorat va provoca o încântare deosebită destinatarului. Comandă acest buchet deosebit pentru cineva drag și fă-i ziua mai frumoasă.

Buchet gingaș

Acest buchet de flori este potrivit pentru orice ocazie. Transmite-i persoanei dragi energia pozitivă din acest buchet plin de culoare, care îmbină plăcut gerbera, trandafirii, orhideea imperială și verdeață decorativă într-un buchet extraordinar.

Lalele multicolore

Lalelele sunt unele dintre cele mai grațioase si elegante flori. Oferă acest buchet de lalele multicolore pentru a-i reda zâmbetul pe buze și a-i face ziua mai frumoasă unei persoane dragi. Poți dărui lalele cu orice ocazie, fără să ai teamă că acestă idee de buchet de flori este o alegere greșită. Comandă un buchet de lalele colorate și fă surprize plăcute celor dragi.

Lalele roșii

Lalelele sunt unele dintre cele mai iubite flori. Alege acest buchet compus exclusiv din lalele roșii, proaspete și gingașe, pentru a surprinde o persoană dragă și a-i face ziua deosebită. Culoarea roșie va aduce un plus de energie și bună dispoziție. Comandă acest buchet de primăvară pentru a face o persoană dragă fericită.

Eleganță pură

Oferă cuiva drag un buchet elegant ce la sigur îi va aduce zâmbetul pe buze. Gerbera, trandafirii, crizantemele și gipsofila se combină perfect și emană o energie pozitivă, eleganță și gingășie.

Mixul florarului

Acest buchet select surprinde prospețimea trandafirilor roz completați elegant de crizanteme, alstromerii, gipsofile și verdeață decorativă într-un aranjament floral sublim. Este o alegere potrivită pentru orice eveniment. Surprinde pe cineva drag cu acest buchet elegant și te asigurăm că ziua ei va deveni mai deosebită.

Buchet din 21 de trandafiri roșii

Trandafirii roșii sunt simbolul celor mai adânci și profunde sentimente. Fie că este vorba de iubită, soție sau de prietene apropiate, acest buchet reprezintă cea mai bună alegere. Comandă acest elegant buchet din 21 de trandafiri și garantăm sclipiri fermecătoare în privirea persoanei care le va primi.

Alege să trimiți buchete de flori deosebite pentru a transmite cele mai calde emoții, dragoste și admirație.

Surprizeflori.md –  o florărie online care te ajută cu cele mai speciale idei de buchete de flori si cadouri pentru cei dragi. Comanda online pe site-ul nostru și alege unul dintre aceste buchete speciale, în funcție de preferințe și livrăm cât mai rapid la destinație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *