Ținta noastră este să livrăm cele mai proaspete și mai frumoase flori și să facem tot ce ne stă în putință pentru ca livrarea comandată de dumneavoastră să se transforme într-un moment cu adevărat special pentru destinatar. Vă invităm să citiți informațiile cuprinse în această secțiune pentru a vă familiariza cu politica noastră legată de confidențialitate, substituire, livrare și plată. În cazul în care aveți nevoie de informații aprofundate, vă rugăm să ne contactați în orice moment la tel:+373 60378001.

Respectând cerințele normelor legislative în Republica Moldova, compania își asumă responsabilitatea de a nu livra și a nu comercializa băuturi alcoolice persoanelor cu vârsta sub 18 ani și în intervalul de timp 22:00 – 8:00 tuturor.

POLITICA DE SUBSTITUIRE

Aranjamentele florale şi buchetele prezentate pe site-ul nostru sunt create pe parcursul unui anumit sezon. Ocazional, o anumită culoare sau tip de floare poate să nu fie disponibilă pentru livrare. În acest caz se va face o substituire cu o altă culoare sau cu o floare similară, echivalentă ca preț și valoare estetică. Vazele, vasele, accesoriile pentru ambalaj pot fi diferite de cele din fotografiile de pe site. În aceste cazuri vom menține linia, stilul, culorile, mărimea, forma și aspectul general pentru aranjamentul floral sau buchetul ales. În cazul în care produsele (flori şi cadouri), care sunt afişate pe site sunt indisponibile efectiv în stoc din cauze externe – lipsă de disponibilitate temporară la furnizori sau a unor restricţii locale – Florăria Surprizeflori.md nu este obligată să anunţe clientul faţă de stocul disponibil în timp real. Cu toate acestea, va garantăm livrarea unui număr de flori egal cu cel declarat pe site la descrierea produsului comandat. Vă garantăm, de asemenea, înlocuirea florilor/cadoului cu altele/altul cu o valoare egală cu cele afişate pe site.

GARANȚIA NOASTRĂ

Echipa www.surprizeflori.md lucrează pentru crearea și întreținerea unei relații de lungă durată cu clienții noștri și de aceea suntem bucuroși să vă oferim satisfacția calității, ca și garanție pentru produsele şi serviciile efectuate în interesul dumneavoastră. Scopul nostru este satisfacerea deplină a clienților noștri. Apreciem faptul că dumneavoastră ați ales să lucrați cu noi în acest domeniu și vom munci din greu să devenim unica dumneavoastră alegere în ceea ce privește livrarea florilor oriunde în Moldova. Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru calitatea aranjamentelor florale , flori proaspete , precum și activitatea personalului nostru . Noi cooperam numai cu furnizori de încredere .

INFORMAȚII DESPRE LIVRARE

Primirea comenzilor Luni-Duminica 09:00 – 21:00 . Livrarea se face începînd cu orele 7:00-23:00 Luni-Duminica. Comenzile ce sau primit dupa ora 21:00 din Moldova (GMT + 2) vor fi livrate a doua zi de la ora 09:00. Noi garantăm timp specific pentru livrare dar trebuie coordonat cu operatorul nostru. În cazul în care destinatarul lucrează în timpul zilei, vă sugerăm să trimiteți florile la locul acestuia de muncă. După livrare primiți la dvs pe e-mail poza cu momentul livrării și poza cu aranjamentul floral. Poza se face cu acordul destinatarului. Pentru livrările din ajunul sărbătorilor vă recomandăm să completați comanda cu mult timp înainte. Crăciunul, Sfântul Valentin, Martișorul și Ziua Femeii, sunt în general cele mai aglomerate perioade din an în ceea ce privește livrările de flori.
 

  • În cazul în care suntem anunțați de către curier că destinatarul nu a fost găsit la adresa de livrare și/sau nu a putut fi contactat telefonic, există posibilitatea ca livrarea sa fie amânată pentru a doua zi, caz în care Florăria Surprize Flori nu poate fi răspunzatoare de depășirea termenului de livrare. În acest caz, clientul va fi înștiințat prin e-mail imediat ce aflăm și noi această informație.


EVENTUALE DIFICULTĂȚI LA LIVRARE

În situaţia în care destinatarul nu poate fi găsit la adresa furnizată sau accesul la acesta este restricţionat (în situaţia în care adresa este a unei companii/instituţie publică/spital) şi accesul curierului nostru este limitat, surpriza poate fi recepţionat de o terţă persoană (recepţioner, portar, s.a.) doar dacă această persoană va semna pentru primirea surprizei. În aceste condiţii comandă va fi considerată livrată. În cazul în care nicio altă persoană care are acces la destinatar nu doreşte să semneze pentru primire, nu putem fi făcuţi responsabili pentru livrarea nereuşită. În cazul în care va exista orice fel de refuz al primirii comenzii, vom anunţa asupra acestui lucru.

MODIFICAREA COMENZII

Timpul maxim pentru modificarea oricărei comenzi, (în raza or. Chișinau) este 72 ore (3 zile) înainte de livrare. (Adresa de livrare, ora, destinatorul comenzii, mesajul atașat, caracterul anonim, etc).

POLITICA DE RETURNARE

Daă clientul, nu este mulțumit cu executarea comenzii sau cu calitatea produselor livrate: vă rugăm să vă adresați printr-un e-mail către :floricusurprize@mail.ru sau la nr. de contact +373 60378001 în termen de 24 ore din momentul livrării, în care să specifice motivul pentru care se cere returnarea imediată a banilor.

Florile sunt un produs ușor alterabil și nu vom fi în stare să înlocuim produsul sau să returnăm suma achitată, dacă nu vom fi informați la timp despre aceată problemă. La fel în cazul în care se constată că florile au fost deterioarate, ca urmare a acțiunilor destinatarului. (de ex. condiții nefavorabile de păstrare), banii nu pot fi restituiți.

Puteți returna numai produsele care nu sunt perisabile și/sau alimentare. În consecințî, florile și dulciurile nu se pot returna, jucăriile, vazele și vinurile.

PRODUSELE ŞI SERVICIILE OFERITE

Florăria surprizeflori.md oferă spre vânzare , buchete cu trandafiri şi alte tipuri de flori, plante ornamentale şi cadouri speciale. Descrierea fiecărui produs este disponibilă pe pagina produsului, împreună cu modul de ambalare şi eventualele accesorii. De asemenea, vă oferim posibilitatea de a însoţi buchetul de un mesaj, care la cerere poate fi special creat de noi, după primirea câtorva detalii din partea dvs. Acest serviciu este gratuit.

Fotografiile care însoţesc descrierea produsului au titlu de prezentare şi pot diferi faţă de produsul final. Fiecare buchet este manufacturat şi poate arăta uşor diferit faţă de poză de pe site. Cu toate acestea, vă garantăm că respectăm întocmai numărul de flori şi aspectul general prezentat pe site.

Preţuri, culori, disponibilitate

Preţurile produselor afişate pe site conţin toate taxele. Toate preţurile afişate pe site pot fi modificate. Disponibilitatea anumitor produse şi altor articole de pe site-ul nostru se poate schimba în orice moment, fără preaviz. Vă rugăm să reţineţi: culorile florilor şi ale altor produse pot suferi modificări în funcţie de monitor sau ecranul dispozitivului dvs.
                                                                                        

DREPTURI DE AUTOR

Conţinutul grafic şi de text, designul, arhitectură şi asamblarea acestui site este proprietatea www.surprizeflori.md sau a furnizorilor săi de conţinut şi sunt protejate de legile drepturilor de autor din Moldova. Utilizatorii pot folosi acest site ca o resursă de cumpărături, dar orice altă utilizare a site-ului, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, transmiterea, republicarea, afişarea conţinutului de pe acest site este strict interzisă. În plus, software-ul folosit pe acest site este proprietatea surprizeflori.md sau a furnizorilor săi şi este protejat de software sub legile dreptului de autor din Moldova

Puteţi sesiza orice încălcare a dreptului de autor la adresa de email:floricusurprize@mail.ru

ÎNTREGUL ACORD

Aceşti Termeni şi Condiţii constituie întregul acord între dvs. şi surprizeflori.md privire la utilizarea şi materiale disponibile prin intermediul site-ului şi înlocuiesc toate comunicările anterioare sau actuale şi înţelegerile între dvs. şi surprizeflori.md cu privire la acest site. Orice drepturi care nu sunt acordate în mod expres în aceşti termeni şi condiţii sunt rezervate.