Puteți alege una dintre următoarele metode de plata:

  1. Plata online cu cardul bancar (Visa, MasterCard, etc)
  2. Plata prin transfer bancar
  3. Numerar la livrare (doar pentru livrari in Chisinau)
  4. Plata prin Paynet
  5. Plata la Oficiu

Plati online cu cardul bancar

La Floraria surprizeflori.md suntem preocupati de siguranta si facem toate eforturile pentru a asigura tranzactii sigure si a pastra informatiile tale personale in siguranta. surprizeflori.md asigura plati online securizate prin Paynet . Acceptam carduri Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro si am creat parteneriate cu cele doua banci pentru a oferi un mediu tranzactional sigur. Pentru a facilita acest lucru, toate tranzactiile cu carduri sunt criptate folosind tehnologia Secure (SSL) si sunt prelucrate de serverele securizate ale Paynet.

surprizeflori.md foloseşte cele mai sigure metode de plată disponibile pentru a se asigura că procesarea plăţii dvs. va fi executată în condiţii de siguranţă şi securitate.

Metodele de plată acceptate de surprizeflori.md sunt Plată cu cardul, online – în timpul comenzii veţi fi redirecţionat către către serverul securizat de plată. Introducerea datelor cardului trebuie făcută cu atenţie pentru a putea finaliza comanda.

Toate comenzile plasate pe website vor fi livrate doar după achitarea întregii sume din bonul de comandă. După plasarea comenzii veţi putea accesa contul dvs. de utilizator pentru a vedea şi descarca factura fiscală sau puteți solicita trimiterea facturii fiscale prin email.