0 Products
Go to cart
060378001
Receiving orders
Monday-Sunday
09.00 - 21.00

Advanced search

Type of currency

Categories

TOP SELLERS

465.00 MDL
Code : 0239
elite-imageOrganisation Elite Surprises in Moldova

Compania “SurprizeFlori” oferă o gamă completă de servicii pentru organizarea Surprizelor de Elită: selectarea locului pentru organizarea evenimentelor, elaborarea scenarilor, foto şi video, închirieri auto, decor cu baloane, decor cu florii vii şi artificiale, selectarea show-programului şi multe altele. Există un proverb minunat și foarte precise, care zice : "Viața nu se măsoară prin numărul de respirații și ieșiri, precum și numărul de momente în care îți taie răsuflarea". Și într-adevăr. Deci, ai nevoie pentru a trăi viața ta, astfel încât aceasta să fie emoții pozitive cât mai multe posibile.

Orice eveniment important, indiferent dacă este o zi de naștere, surpriză romantică, externarea din maternitate, ar trebui să-l petreceţi pozitiv, apoi să ne amintim cu sentimente calde despre aceste momente pozitive. Totul pentru a merge la cel mai înalt nivel, este necesar pentru a încredința organizarea de evenimente profesioniștilor.Organizarea sărbătorilor : Știți cum este dificil de a găsi oameni care puteți încredința organizarea sărbătorilor? Cât de multe detalii și nuanțe trebuie prevăzute? Da, aveți dreptate! Organizarea de sărbătorilor - e o sarcină dificilă, cu care se pot discurca oameni profesionali în domeniul respectiv.

„SurprizeFlori” preia asupra sa răspunderea de organizarea sărbătorilor cu mare plăcere pe tot teritoriul republicii Moldova! În arsenalul nostru se află un număr mare de scenarii, costume tematice, decoraţii si accesorii, și cel mai important - autori creativi și actori talentați.Prin intermediul nostru visele dumneavoastră devin realitate, şi organizăm evenimente de neuitat: jubileu, farse, sărbători colective – tot aceasta poate fi un moment de euforie, toți participanții la eveniment vor fi incantaţi și cu plăcere o să-și amintească pentru o lungă perioadă de timp.

Profesionalismul în petrecerea evenimentelor în Moldova vă ajută să făceţi viaţa apropiaţilor şi prietenilor voştri mai strălucitoare, dau o mulțime de emoții pozitive.

Oare aceasta nu este fericirea ?! – dărui fericirea celor apropiaţi.

 

Calling

CALLING
060378001