0 Produse
Arată coș
068999200
Primirea comenzilor
Luni-Duminică
09.00 - 21.00

Căutare avansată

Tipul valutei

Categorii

CEL MAI VÎNDUT

465.00 MDL
Cod : 0239

Termeni si conditii.

Tinta noastra este sa livram cele mai proaspete si mai frumoase flori si sa facem tot ce ne sta in putinta pentru ca livrarea comandata de dumneavoastra sa se transforme intr-un moment cu adevarat special pentru destinatar. Va invitam sa cititi informatiile cuprinse in aceasta sectiune pentru a va familiariza cu politica noastra legata de confidentialitate, substituire, livrare si plata. In cazul in care aveti nevoie de informatii aprofundate, va rugam sa ne contactati in orice moment.

 

   Politica de confidentialitate.

Informatiile pe care le adaugati comenzii dumneavoastra sunt confidentiale si nu vor fi comunicate catre persoanele terte. Acestea includ numele, adresa, numarul de telefon, adresa e-mail şi informatiile despre destinatar. Numele destinatarului, adresa si mesajul de transmis catre acesta sunt comunicate doar societatii de curierat si designerului ce va procesa comanda. Toate informatiile introduse on-line au ca scop unic procesarea comenzii dumneavoastra. Nu folosim informatiile introduse pentru a solicita viitoare colaborari din partea dumneavoastra. Ocazional va vom trimite un e-mail cu noutati despre noi, doar cu permisiunea dumneavoastra. Dupa efectuarea platii veti fi contactat doar pentru confirmarea livrarii comenzii dumneavoastra sau pentru explicatii suplimentare in ceea ce priveste adresa destinatarului.

 

 

   Politica de substituire.

Aranjamentele florale şi buchetele prezentate pe site-ul nostru sunt create pe parcursul unui anumit sezon. Ocazional, o anumita culoare sau tip de floare poate sa nu fie disponibila pentru livrare. In acest caz se va face o substituire cu o alta culoare sau cu o floare similara, echivalenta ca pret si valoare estetica. Vazele, vasele, accesoriile pentru ambalaj pot fi diferite de cele din fotografiile de pe site. In aceste cazuri vom mentine linia, stilul, culorile, marimea, forma si aspectul general pentru aranjamentul floral sau buchetul ales.

 

   Garantia noastra.

Echipa www.surprizeflori.md lucreaza pentru crearea si intretinerea unei relatii de lunga durata cu clientii nostri si de aceea suntem bucurosi sa va oferim satisfactia calitatii, ca si garantie pentru produsele şi serviciile efectuate in interesul dumneavoastra. Scopul nostru este satisfacerea deplina a clientilor nostri. Apreciem faptul ca dumneavoastra ati ales sa lucrati cu noi in acest domeniu si vom munci din greu sa devenim unica dumneavoastra alegere in ceea ce priveste livrarea florilor oriunde in Moldova. Me asumam întreaga responsabilitate pentru calitatea aranjamentelor florale , flori proaspete , precum și activitatea personalului nostru . Noi cooperam numai cu furnizori de încredere .

 

   Informatii despre livrare.

Primirea comenzilor Luni-Duminica 09:00 – 21:00 . Livrarea se face 24/24 Luni-Duminica Comenzile ce sau primit dupa ora 21:00 din Moldova (GMT + 2) vor fi livrate a doua zi de la ora 09:00. Noi garantam timp specific pentru livrare dar trebuie coordonat cu operatorul nostru. In cazul in care destinatarul lucreaza în timpul zilei, va sugeram sa trimiteti florile la locul acestuia de munca. Dupa fiecare livrare, va vom trimite un mesaj pe numarul dumneavoastra mobil cu confirmarea comenzii livrate. Dupa livrare primiti la dvs pe e-mail poza cu momentul livrarii si poza cu aranjamentul floral. Poza se face cu acordul destinatarului. Pentru livrarile din ajunul sarbatorilor va recomandam sa completati comanda cu mult timp inainte. Craciunul, Sfantul Valentin, Martisorul si Ziua Femeii sunt in general cele mai aglomerate perioade din an in ceea ce priveste livrarile de flori.

 

    Politica de returnare

Daca clientul, nu este multumit cu executarea comenzii sau cu calitatea produselor livrate: va rugam sa va adresati printrun email catre :Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau la nr de contact +373 68999200 in termen de 24 ore din momentul livrarii, in care sa specifice motivul pentru care se cere returnarea imediata a banilor. Florile sunt un produs usor alterabil si nu vom fi in stare sa inlocuim produsul sau sa returnam suma achitata, daca nu vom fi informati la timp despre aceata problema. La fel in cazul in care se constata ca florile au fost deterioarate, ca urmare a actiunilor destinatarului. (de ex. conditii nefavorabile de pastrare), banii nu pot fi restituiti.

Telefoneaza

TELEFONEAZĂ
+37368999200